Съществително име - ед. ч.
Консерви от гъши дроб, гъби и трюфели, мед в разфасовки с логото на България /не със знамето, че го бъркат с италианското/ луксозни продукти на базата на лактобацилус. Източник: интернет
Българското кисело мляко трябва да съдържа бактерията "лактобацилус булгарикус" и да е годно до 20 дни от датата на производство. Източник: интернет
Българското кисело мляко, което съдържа лактобацилус булгарикус, помага да се възстанови флората. Източник: интернет
Според мозъците им, там трябва да има значи купища семенца от сперма, ей тъй като гъбата Лактобацилус булгарикус и да се възпроизвежда от нея човека, както киселото мляко се възпроизвежда от тази бацил-бактерия. Източник: интернет
През 2010 година беше открит паметник на откривателя на бактерията в млякото “Лактобацилус булгарикус” д-р Стамен Григоров и професор Мария Стефанова, известна с дългогодишния си опит в изготвянето и поддържането на закваски за българско кисело мляко. Източник: интернет
Непрекъснато се налага да обясняваме на наши познати и приятели и за българския му произход, и за Лактобацилус Булгарикус, и за самата България. Източник: интернет
lactobacillus