Съществително име - ед. ч. пълен член
Думата е производна от маргарин
Най-вредни за организма са маргаринът, осолените храни, колбасите, особено които са направени по метода на опушването. Източник: интернет
Поради факта, че маргаринът е създаден от растителни мазнини с по-течна форма, учените използват метод, наречен хидрогенация, за да я втвърдят. Източник: интернет
Сериозно поскъпва и маргаринът - с 4.6%, пълномасленото прясно мляко - с 3.9% и яйцата - с 3.7%. Източник: интернет
В малкото й пространство, наситено с аромати, абсолютно табу са маргаринът, бялата захар и бялото брашно, консервантите, синтетичните аромати и оцветители, палмовата мазнина, яйцата на прах и сухото мляко. Източник: интернет
Въпреки че маргаринът е сред най-заклеймяваните продукти, при производството му съществува тенденция за заместване на хидрогенирането на мазнини с преестерифициране. Източник: интернет
Катализатори на целулита са още тестени храни и всякакви изделия от бяло брашно, пържени и мазни храни, маргаринът и маслото, както и продукти, които съдържат аспартам (аспартамът е подсладител, който се задържа в тялото като токсин за 10 години). Източник: интернет