Съществително име - ед. ч.
За тези, които имат суха кожа и за да осигурят допълнителна хидратация, можете да добавите супена лъжица мед след пасиране на банана. Източник: интернет
Бозата ( ; ; ; ; ; ; ; ) е неферментирало или слабо ферментирало питие, приготвено чрез изваряване на каша от зърнени храни, последващо пасиране (за отстраняване на триците), разреждане с вода и подслаждане със захар. Източник: интернет
Вирусът се изолира и от пасиране в клетъчни култури. Източник: интернет
Приготвеното пюре след пасиране се изсипва в центъра на голяма чиния, наоколо се нареждат порциите фазан и всичко се залива със соса, получен при задушаването на месото. Източник: интернет
Приготвянето на храните, като пасиране или топлинна обработка, може да улесни усвояването на бета каротин. Източник: интернет
blending