Съществително име - ед. ч.
Ако искате холестеролът да спадне и да го държите под контрол, тогава запържването и дълбокото пържене е нужно да бъдат напълно забравени. Източник: интернет
Времето за пържене зависи от дебелината на парчетата: колкото са по-дебели, толкова по-продължителна е топлинната обработка. Източник: интернет
Задължително внимаваме кашкавалът да бъде във вътрешността, така че да не изтече по време на пържене. Източник: интернет
Мазното месо, подложено на топлинна обработка – пържене или печене във фурната – е една от категориите най-трудно смилаеми продукти. Източник: интернет
Затова най-важното е продуктите да са вкусни и да приличат максимално на истинско месо, от външния вид, вкуса, цвета, текстурата, уханието до начина на приготвяне, включително и характерното цвърчене при пържене или печене. Източник: интернет
Друг съвет е за подмяната на олио веднага след първото пържене и ако е възможно то да е от растителни мазнини. Източник: интернет
frying